Baseus Superior USB – Lightning

Baseus Superior USB – Lightning 2,4 A 1m kabel

Den här kabeln laddar din iPhone på nolltid – den är kompatibel med Apple-enheter med en Lightning-kontakt. Det garanterar stabil och pålitlig drift under lång tid, samt hög effektivitet. Tillverkad av högkvalitativa material, den är skyddad mot skador och deformeras inte. Batteriet är inte överhettat eller skadat. Detta beror på sådana detaljer som gummiskydd som skyddar ingångarna mot repor och andra mekaniska skador

Du kommer att få utmärkta arbetsparametrar tack vare Baseus-gadgeten, som erbjuder en överföringshastighet på 480 Mbps. Kabeln gör att du fritt kan ansluta till en strömkälla och använda telefonen under laddning – utan risk för oväntad urladdning av enheten.

179,00kr inkl. moms

Specifikation:

Märke: Baseus
Material: ABS + TPE
Överföringshastighet: 480 Mbps
Längd: 1m
Ström: 2,4A

Setet innehåller:

1 x USB – Lightning 2.4A-kabel

De viktigaste funktionerna

Kabel designad för snabbladdning av iPhone med ström upp till 2,4 A.
USB 2.0 standard och dataöverföring upp till 480 Mbps.
Möjlighet att använda enheten under laddning
Skydd mot överhettning, överladdning
Hög kvalitet – elegant design

Snabb batteriladdning

Laddningen med denna kabel är smidig och konstant – utan kortslutningar som kan orsaka avbrott eller skada på utrustningen. Ladda dina iPhone-batterier snabbt och smidigt med en maximal ström på upp till 2,4 A.

Slitstark kabel för speciella uppgifter

En solid gjord kabel kommer att tjäna dig under lång tid. Uppmärksamhet dras till dess slitstarka konstruktion, som består av en kopparkärna som ökar dataöverföringshastigheten, samt metallpluggar och en nylonfläta som skyddar kabeln från skador. Kardborreband som ingår i setet, som kan användas för att fästa kabeln, är till hjälp för att hålla ordning.

Laddar upp data och laddar samtidigt

Laddar telefonen eller överför filer? Du kommer inte längre att ha detta dilemma! Efter anslutning till datorn fungerar kabeln på två sätt – den överför data och laddar batterierna. Det goda arbetstempot beror på USB 2.0-standarden som säkerställer överföringshastigheter på upp till 480 Mbps.

Färg

Röd, Blå

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Baseus Superior USB – Lightning
179,00kr inkl. momsVälj alternativ